Er Apple i gang med at geare op til at sætte iPhone 5 i produktion, så den kan lanceres til sommer?

9to5Mac meddeler, at man fra en “pålidelig” kilde hos Foxconn har hørt, at Apple er ved at geare op til at begynde produktionen af iPhone 5, og at man derfor kan antage, at firmaet arbejder frem mod at en lancering midt på året. Det vil falde mere i tråd med andre lanceringer før iPhone 4S.

“Kilden sagde, at flere prøveeksemplarer er i omløb (prøveeksemplarerne skulle være lidt forskellige fra hinanden). Så det er umuligt at sige, hvilken der bliver den endelige. Dog har de alle vise ting til fælles:

– Display på over 4” (Mindst en af dem står der ”Made by LG” på)
– Ingen dråbeformede devices som rygterne ellers sagde op mod lanceringen af iPhone 4S. Indtil videre har prøveeksemplarerne været symmetriske i tykkelsen. Også længere/bredere.

– Ingen af prøveeksemplarerne har iPhone 4/4S form factor.
– Ingen af de forskellige devices er endelige versioner.”

Ifølge 9to5Mac ser det ud til, at produktionen bliver sat i gang flere måneder tidligere, end den gjorde sidste år, forud for, at iPhone 4 blev lanceret i oktober. Det kunne tyde på, at Apple sigter mod en lancering noget tidligere i år. Derfor kunne det være, at Apple er ved at vende tilbage til det traditionelle mønster for lancering af iPhone. Traditionelt er lanceringen sket op mod selskabets Worldwide Developers Conference, der typisk holdes i juni, hvorefter iPhonen bliver tilgængelig i den første gruppe af lande bare nogle få uger senere.

Nogle af detaljerne, der fremgår af dagens nyhed, er meget lig de detaljer, der blev udsendt fra iLounge i  November. Her hed det også, at der var tale om en næste generation af iPhone med 4” display og uden dråbeform, til lancering til sommer.

Spekulationerne om, hvornår Apple vil lancere den næste generation af iPhone, har delt folk, der følger området. Nogle mener, at iPhone 4S var unormal for Apple, og at selskabet vil vende tilbage til at lancere nye modeller midt på året. Andre mener, at hvis den ny model blive lanceret allerede til sommer, vil det betyde, at iPhone 4S får en ekstrem kort levetid.

Update: John Gruber fra Daring Fireball afviser, at produktionen af iPhone 5 er ved at starte op. Han tvivler også på påstanden om, at den ny iPhone vil blive længere og breddere end den nuværende form factor, selvom det ikke virker som om, han kan dokumentere at have nogen speciel viden om det sidstnævnte.

Læg en besked

*

captcha *