Iphone 5 | Planlægger Apple en fuldstændig redisgnet iPhone til lancering i efteråret 2012?

BGR oplyser, at Apple planlægger at lancere en fuldstændig redesignet iPhone i efteråret 2012. Det ville være i tråd med den tendens, der kunne se ud til at være skabt med iPhone 4S, hvor hardware bliver lanceret sent på året i stedet for midt på året som det ellers har været tilfældet tidligere.

Ifølge BRG vil den næste iPhone være udstyret med et bagpanel i aluminium i stedet for i glas som tilfældet er med iPhone 4 og 4S. Det ny design vil ifølge BGR også indebære en gummi- eller plasticindfatning lignende den, der bruges på Apples iPhone bumpers. I det ny design skal indfatningen beskytte telefonens antenner mod direkte hudkontakt.

Vi har også erfaret, at Apple planlægger at bygge en gummi- eller plasticindfatning ind i telefonen. Materialet ligner det, der bruges i Apples bumpers. Med al sandsynlighed vil dette materiale ligge omkring telefonens forkant (ligesom på iPhone 3GS) og det vil tjene to formål. For det første vil det få iPhonens glasfront til at hænge sammen med aluminiums-bagpanelet. For det andet vil det dække det redesignede antennesystem, som omgiver telefonen. På den måde bliver det muligt for Apple at designe bagpanelet i aluminium uden at bruge en stor plasticforing? henover antennerne sådan som selskabet gør med sin iPad 3 Wi-Fi + 3G.

BGR’s troværdighed har været op og ned, når det gælder rygter om hardware. BGR var tæt på med at forudsige Apple lancering sent på året i 2011, mens BGR tog fejl med en udmelding om en redesignet WiMaX iPhone fem eksklusivt til Sprint (Sprint Nextel Corp.)

Læg en besked

*

captcha *