Skynd dig hvis du vil have en iPhone 4s! Apple kan ikke følge med.

Ønsker du din iPhone 4s i denne måned skal du være hurtig! Lagrende er ved at være tømte. Callme melder alt udsolgt og Telia har stadig få på lager. Skynd dig og bestille nu.

Efterspørgslen på iPhone 4s har været stor og derfor kan Apple nu løbe ind i problemer med mangel på et nøglekomponent i iPhone 4s. Dette vil forsinke leveringer og dermed skal du være hurtig hvis du vil være sikker på at få en iPhone 4s.

Ifølge flere analytikere, kan apple løbe ind i problemmer med levering af den succesfulde iPhone 4s her i julehandlen. Det er en kombination af den store efterspørgsel, samt problemmer med produktionen der er årsagen til dette. Apple har selv 1-2 ugers levering, men hos de danske teleselskaber er det stadig muligt at bestille alle modellerne. Der er dog flere teleudbydere som må melde udsolgt primært på den store model på 64 GB.

Det er siden CNN der er ude med nyheden om at der mulighvis kan komme leveringsproblemmer. Ifølge analytikere skyldes problemmet mangel på et nøgle komponent, dog forventes det stadig at apple her efteråret vil have solgt op imod 30 millioner iPhone. Andre analytikere er ude med tal på omkring 23-26 millioner og her angives problemmer med at producere iPhone som grunden til at det ikke er højere. Kunne der produceres flere ville salgs tallet også være store.

Kilde: CNN Money

Læg en besked

*

captcha *