Problemer med Iphone 4

Efterhånden som iPhone 4 bliver mere udbredt, dukker flere og flere problemer op. Det velkendt antenneproblem, problemer med kameraet, ridser/skrammer og forkert montering.

1)   Antenne problemet

Det efterhånden velkendte problem med designet som forringer antennesignalet markant. Problemet er størst når der er langt mellem antennerne, i weekenden var jeg på familiebesøg i Nord Jylland, med bragte jeg min iPhone 3gs og min iPhone 4, begge med abonnement fra 3.dk, og det var helt klart at antenneproblemet var størst på iPhone 4. Det var faktisk overraskende stort, fordi jeg slet ikke kunne få kontakt til nogen master, selvom den lå på bordet, omvendt var problemet med iPhone 3gs langt mindre, det var faktist den eneste telefon jeg kunne få kontakt med.

2)   Kamera problemet
Der er flere issues med kameraet, nogle gange virker bagkameraet ikke, og desværre virker det ikke at reboote telefonen, den skal til reparation.
Et andet problem er at hvidbalancen som nogle gange er helt gal, her er et eksempel på hvor det går galt.

3)   Glasset går nemt i stykker og bliver ridset
Apple fortalte vidt og bredt om det nye glas som var 20 gange stivere og 30 gange hårdere end plastik, lige meget hvad, så må man blot konstatere at problemet ikke er løst, den bliver ridset, min iPhone 4 har jeg haft i et par måneder, og der har fået mange ridser tilmed et skår i glasset. Jeg har nu heller ikke cover af nogen af på, det ser sgu lidt corney med alle de covere, det er en telefon, ikke en pyntegenstand i min optik.

4)   Forkert monteret volumen kontrol
Det her er altså ikke et udbredt problem, men det er set nogle gange at den er monteret forkert, man skruer nu op som på en telefon uden problemet.

Læg en besked

*

captcha *