Rygte – iPhone 6 får en større skærm

Rygter om iPhone 6

For tiden svirrer det med rygter om iPhone 6. Et af de mere pålidelig af slagsen går på at den nye iPhone 6 kommer til at få en væsentlig større skærm end 5’eren. Dette underbygges grundigt i en artikel på GottaBeMOBILE der kan læses i sin oprindelige form her.

Større skærm

En af hoved argumenterne bag rygtet om den større skærm er, at samtlige af Apples konkurranter har lanceret telefoner med større skærme på det seneste. Hvor Apple har holdt sig til en 4 tommers skærm på de sidste to af deres telefoner så har Motorola, Samsung, HTC og LG alle lanceret telefoner med skærme på op til 5.9 tommer.

I ovenstående video kan man se hvordan iOS vil se ud på en iPhone med en større skærm. I videon forklares det også hvad man vil kunne forvente sig af ekstra muligheder på en større telefon.

iPhone Air

Den koreanske fabrik der skal lave rammen til den nye iPhone har leaket info om at den nye iPhone bliver ekstremt tynd og læner sig op ad Macbook Air designet. Ben dette er endnu ikke bekræftet.

Bedre opløsning

Samtidig med dne større skærm er der også rygter vedrørende opløsningen på den nye iPhone.

Ifølge artiklen på GottaBeMobile hævdes det at Apple arbejder på to forskellige modeller af den nye telefon. En bliver som sagt med en væsentlig større skærm og der arbejdes også på en ekstra stor opløsning på denne: 1920 x 1080. Derimod skal man blot forvente 1280 x 720 opløsning på den mindre model.

Andre rygter går på at den nye iPhone 6 bliver af metal, men der er ikke nogen konkrete rygter om hvordan designet ellers kommer til at blive.

Læg en besked

*

captcha *